Мінприроди інформує про конкурс "Всеукраїнський юнацький водний приз"

Всеукраїнська громадська організація "Українське водне товариство "WaterNet" продовжує традицію проведення конкурсу "Всеукраїнський юнацький водний приз 2017", який проходить під патронатом Міністерства екології та природних ресурсів України та є національним етапом Міжнародного конкурсу "Stockholm Junior Water Prize".

 На теренах України конкурс проводиться з 2003 року. На сьогоднішній день в ньому вже взяло участь понад 1500 учасників серед шкільної молоді з усіх регіонів країни.

Основна мета конкурсу – залучення молоді до вирішення проблем збереження та раціонального використання водних ресурсів.

Конкурс "Всеукраїнський юнацький водний приз 2017" є чудовою можливістю для учасників продемонструвати свої науково-дослідні навички та залучитися до міжнародної юнацької спільноти.

Національний фінал конкурсу "Всеукраїнський юнацький водний приз 2017" відбудеться в НТУУ "КПІ" 18 – 21 квітня 2017 року з офіційним нагородженням фіналістів у Посольстві Королівства Швеції в Україні.

Міжнародний фінал конкурсу проводить Стокгольмський Водний Інститут під патронатом Її Королівської Високості Кронпринцеси Швеції Вікторії. Тринадцять фіналістів конкурсу "Всеукраїнський юнацький водний приз" гідно представляли Україну перед міжнародною науковою спільнотою, учасниками Всесвітнього Водного тижня у Стокгольмі, та зробили внесок у справу охорони довкілля і водних ресурсів.

В конкурсі беруть участь учні середніх шкіл, ліцеїв, гімназій (окрім вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівня акредитації) – молодь віком від 15 до 20 років.

Учасники конкурсу "Всеукраїнський юнацький водний приз" заповнюють та надсилають необхідні документи в електронному вигляді або звичайною поштою на адресу організаційного комітету конкурсу.

З Положенням про Конкурс та з іншими матеріалами щодо його проведення можна ознайомитися на сайті за адресою: http://waternet.ua/uk/contest/

Запрошуємо усіх бажаючих долучатися до подій Конкурсу "Всеукраїнський юнацький водний приз 2017"

Джерело: http://www.menr.gov.ua

БУДСТАНДАРТ Online