ДАБІ скасувала дозвільні документи щодо будівництва багатоповерхівок у Миколаєві

Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Миколаївській  області скасовано низку документів дозвільного характеру, наданих ТОВ «Компанія «Парадиз» – замовнику будівництва двох багатоповерхових житлових будинків у Миколаєві.

Зокрема, скасовано реєстрацію повідомлення про початок виконання підготовчих робіт на об’єкті «Багатоповерховий житловий будинок за адресою: вул. Чкалова, 88/5, м. Миколаїв». Також скасовано реєстрацію декларації про початок виконання будівельних робіт та декларацію про готовність до експлуатації об’єкту «Будівництво багатоповерхового житлового будинку за адресою: вул. 1-а Слобідська – ріг вул. Чкалова, м. Миколаїв».

Підставою для скасування повідомлення та декларацій стала встановлена під час перевірок відсутність у забудовника, ТОВ «Компанія «Парадиз», документів, що підтверджують право власності або користування земельною ділянкою.

За вказані порушення містобудівного законодавства ТОВ «Компанія «Парадиз» та директора зазначеного підприємства оштрафовано на загальну суму 308 750 грн.

Прес-служба ДАБІ України

Джерело: http://www.minregion.gov.ua/

БУДСТАНДАРТ Online